Ασφαλής και γρήγορη πρόσβαση στα φάρμακα, με την ταχύτητα και την αξιοπιστία της ACS!

Ιούλ. 3, 2018, 1:12 μμ.

Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες στηρίζει το έργο του GIVMED! Στα δύο χρόνια λειτουργίας του ο οργανισμός έχει εντοπίσει τη μεγάλη ανάγκη υποστήριξης των κοινωφελών φορέων (π.χ. κοινωνικά φαρμακεία, γηροκομεία) στη μεταφορά φαρμάκων. Η αδυναμία τους να τις ολοκληρώσουν εγκαίρως θέτει σε κίνδυνο την υγεία των ασθενών και αυξάνει την πιθανότητα να μην αξιοποιηθούν περισσευούμενα φάρμακα.

Η ACS, κατανοώντας αυτό το σημαντικό πρόβλημα και τη σημασία της άμεσης πρόσβασης όλων των ανθρώπων στα φάρμακα που χρειάζονται, υποστηρίζει το πρόγραμμα “Τιμάμε. Υποστηρίζουμε. Ενισχύουμε. Πρόγραμμα δωρεάς φαρμάκων για γηριατρικές μονάδες της Αττικής.", το οποίο υλοποιείται με τη χρηματοδότηση του ΤΙΜΑ Κοινωφελούς Ιδρύματος. Η ACS, ως υποστηρικτής του προγράμματος, αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει δωρεάν με την ταχύτητα και ασφάλεια που διακρίνει τις υπηρεσίες της, όλες τις απαιτούμενες μεταφορές προς τις γηριατρικές μονάδες για τους επόμενους 6 μήνες. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία συμβάλλει στην άμεση διασφάλιση της υγείας των ηλικιωμένων, ενώ οι γηριατρικές μονάδες εξοικονομούν πόρους για την παροχή ακόμα υψηλότερων υπηρεσιών στους 800 άμεσους ωφελούμενούς τους.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα “Τιμάμε. Υποστηρίζουμε. Ενισχύουμε. Πρόγραμμα δωρεάς φαρμάκων για γηριατρικές μονάδες της Αττικής." στον ακόλουθο σύνδεσμο: givmed.org/triti-ilikia

Σχετικά με την ACS

Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.Ε.Ε., εταιρεία του Ομίλου Quest, λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier). Απασχολεί 3.000 εξειδικευμένους εργαζομένους και διαθέτει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στον χώρο της στην Ελλάδα, ενώ είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001. Διαθέτει τις πιο σύγχρονες υποδομές σε μηχανογραφικό εξοπλισμό, καθώς και αυτόματα συστήματα διαλογής και παρακολούθησης/εντοπισμού των αποστολών. Διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο καταστημάτων ταχυμεταφορών στην Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία, με περισσότερα από 600 σημεία εξυπηρέτησης, τα οποία καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων και ιδιωτών σε 200 χώρες σε όλο τον κόσμο, με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Η ACS επενδύει συνεχώς σε υποδομές και στο σχεδιασμό νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών και προϊόντων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Πελατών της, στα πλαίσια της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης των αναγκών της αγοράς.

 

Νέα

All rights reserved - Copyrights GIVMED 2017