Το GIVMED μεγαλώνει με τη βοήθεια της Vodafone!

Μάρτιος 1, 2017, 3 μμ.

Το GIVMED είναι μια από τις 10 ΜΚΟ οι οποίες συμμετέχουν στο πρόγραμμα Vodafone World of Difference του Ιδρύματος Vodafone! Με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, ο Ηλίας Καρλής, ένα από τα πρώτα μέλη της οργάνωσης, προσλήφθηκε για 6 μήνες ως υπεύθυνος προϊόντος του GIVMED, ώστε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες της οργάνωσης και να αυξήσει τον αντίκτυπό της στην κοινωνία!

Μερικές από τις αρμοδιότητες του Ηλία στην οργάνωση, θα είναι η ανάπτυξη μιας διαδικτυακής πλατφόρμας για τη δωρεά φαρμάκων αλλά και μιας πλατφόρμας για τη διαχείριση των φαρμακευτικών αναγκών και αποθεμάτων που έχουν οι συνεργαζόμενοι κοινωφελείς φορείς, η επέκταση της υπάρχουσας ενημερωτικής ιστοσελίδας, καθώς και ο συντονισμός της ανάπτυξης των εφαρμογών του GIVMED. Το έργο του Ηλία, αναμένεται να αυξήσει εκθετικά των αριθμό των ανθρώπων που μπορούν να δωρίσουν φάρμακα που δεν χρειάζονται πια και να διευκολύνει το έργο των κοινωφελών φορέων.

Οι σπουδές του Ηλία στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών στο ΕΜΠ σε συνδυασμό με την εμπειρία του ως software engineer στην UniSystems και στην διοργάνωση της διημερίδας καριέρας Job Fair Athens, καθώς και τα όσα ήδη έχει προσφέρει στο GIVMED τον καθιστούν απόλυτα ικανό για την υλοποίηση αυτού του έργου. Βέβαια, το πιο σημαντικό απ΄όλα είναι η πίστη του στο όραμα της οργάνωσης και η διάθεσή του να δουλέψει μαζί με τους Θανάση, Τέτη, Αλέξανδρο, Ορέστη, Ανδρέα, Σάββα, Καλλιόπη και την υπόλοιπη ομάδα για να πετύχουμε την αλλαγή που θέλουμε να δούμε!

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference είναι ένα παγκόσμιας εμβέλειας πρόγραμμα του ΙδρύματοςVodafone που υλοποιείται στην Ελλάδα από το 2010, έχοντας μέχρι σήμερα αναδείξει 54 νικητές που εργάστηκαν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας σημαντικό έργο στις τοπικές κοινωνίες.

Το πρόγραμμα αφορούσε την περίοδο 1/2017-6/2017.

Νέα

All rights reserved - Copyrights GIVMED 2017