Το GIVMED συμμετέχει στο πρόγραμμα ΔΕΣΜΟΣ για τους νέους!

Αύγ. 4, 2017, 3 μμ.

 

Το GIVMED, είναι ανάμεσα στις 11 οργανώσεις που επιλέχθηκαν από τον οργανισμό ΔΕΣΜΟΣ για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα “ΔΕΣΜΟΣ για τους νέους”! Μέσω του προγράμματος, ο Θανάσης Βράτιμος, ένας από τους συνιδρυτές και βασικά μέλη του οργανισμού προσλήφθηκε για έναν χρόνο, ώστε μέσω του δικτύου του GIVMED να βοηθήσει ακόμα περισσότερους να έχουν πρόσβαση στα φάρμακα που χρειάζονται.

Συγκεκριμένα, ο ρόλος του Θανάση ως υπεύθυνου ανάπτυξης, θα περιλαμβάνει 3 βασικούς πυλώνες, που αφορούν την στρατηγική του οργανισμού, την ανεύρεση των απαραίτητων χρηματικών πόρων για την ομαλή λειτουργία του και τη ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών. Το έργο του Θανάση, αναμένεται να μεγαλώσει τον αντίκτυπο του οργανισμού στην κοινωνία, συμβάλλοντας στην ενημέρωση του ευρέως κοινού για το πρόβλημα των περισσευούμενων φαρμάκων και στην κάλυψη των φαρμακευτικών αναγκών που έχουν οι κοινωφελείς φορείς του δικτύου του GIVMED.

Η καθημερινή ενασχόληση του Θανάση με την ανάπτυξη του οργανισμού τον τελευταίο 1,5 χρόνο, σε συνδυασμό με την επαγγελματική του εμπειρία και το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο τον καθιστούν ικανό για την επίτευξη των στόχων της συγκεκριμένης θέσης εργασίας. Βέβαια, αυτό δε θα μπορούσε να γίνει, αν δεν υπήρχε όλη η ομάδα του GIVMED και η πίστη στο κοινό όραμα, για άμεση πρόσβαση όλων των ανθρώπων στα φάρμακα που χρειάζονται.

Λίγα λόγια για τον οργανισμό ΔΕΣΜΟΣ:

Ο Δεσμός είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που σκοπό έχει να κάνει την κοινωνική προσφορά εύκολη και αποτελεσματική για όλους. Μέσω του Δεσμού, εταιρείες και ιδιώτες μπορούν να βοηθήσουν έμπρακτα όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη. Από την ίδρυσή του, τον Ιανουάριο του 2012 έως σήμερα, ο Δεσμός έχει ήδη προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε 750 οργανισμούς κοινωνικής ωφελείας στην Ελλάδα, χάρη στην προσφορά αγαθών, υπηρεσιών και χρηματικών δωρεών χιλιάδων ιδιωτών και πάνω από 240 εταιρειών,  βοηθώντας συνολικά πάνω από 300.000 επωφελούμενους. Η εκτιμώμενη αξία των αγαθών που έχουν προσφερθεί μέσω του Δεσμού ξεπερνάει τα 3.500.000€.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα “ΔΕΣΜΟΣ για τους νέους”:

Μέσω του προγράμματος «Δεσμός για τους Νέους» συνολικά 11 νέα άτομα ξεκίνησαν να εργάζονται σε ισάριθμους κοινωφελείς οργανισμούς, χάρις στις δωρεές του The Hellenic Initiative, της Visa Hellas και της εκστρατείας του Δεσμού Greece Works!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πληθώρα πεδίων δράσης και ειδικοτήτων και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μέσω του προγράμματος αξιόλογοι νέοι θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν για ένα έτος πάνω στο αντικείμενό τους, κερδίζοντας σημαντική επαγγελματική εμπειρία και προσφέροντας παράλληλα στο κοινωνικό σύνολο.

Νέα

All rights reserved - Copyrights GIVMED 2017