Ομάδα

Προσωπικό

GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Θανάσης Bράτιμος

Strategic Advisor


Πρώτα, μερικές σακούλες περισσευούμενων φαρμάκων, λόγω μιας απώλειας. Μετά, η επαφή με τον εθελοντισμό στο Job Fair Athens 2014, ως φοιτητής του ΕΜΠ. Τέλος, η εργασιακή εμπειρία στην Google και στο Doctoranytime. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία της πορείας που με οδήγησαν στην συνίδρυση του GIVMED. Η άμεση πρόσβαση στα φάρμακα πρέπει να γίνει δεδομένη για τον καθένα. Νιώθω περήφανος, που δουλεύω για αυτόν το σκοπό, με μια τέτοια ομάδα.


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Μαρίνα Αποστολάκη

Donors Relations & Marketing Administrator


Η πρώτη μου σκέψη για το GIVMED ήταν ότι, μπορεί στην πραγματικότητα να κάνει την αλλαγή. Θεώρησα απαραίτητο να συμβάλω και εγώ σε κάτι τόσο σημαντικό. Τελικά μέσα από την εμπειρία μου ως εθελόντρια κατάφερα να κερδίσω πολλά περισσότερα από αυτά που είχα να δώσω.


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Αλέξανδρος Γεωργόπουλος

Front End Developer


Τι πιο ωραίο απο το να είσαι ενεργό μέλος μιας ομάδας και δη της ομάδας του GIVMED, οι γνώσεις και οι ενέργειες της οποίας, προσφέρουν ανιδιοτελώς σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Στόχος μου ειναι η συνεισφορά στην ανάπτυξη τεχνολογιών, οι οποίες θα βοηθήσουν το GIVMED να πετύχει τους στόχους και το κοινωφελές του έργο.


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Νικολέτα Κουτσοθεοδώρη

Administrative Assistant


Από την πρώτη στιγμή που ανακάλυψα το GIVMED εντυπωσιάστηκα από την ιδέα και τον τρόπο υλοποίησής της. Με τη συγχρονη εφαρμογή του και στα πλαίσια ενός ραγδαία αναπτυσσόμενου διαδικτυακού περιβάλλοντος, το να κάνεις την ζωή κάποιου καλύτερη είναι πολλές φορές ένα click μακρυά. Έτσι αποφάσισα να γίνω μέλος της ομάδας και να εφαρμόσω τις σπουδές, τις γνώσεις και τη δημιουργικότητά μου στον σκοπό αυτό. Μεγάλα πράγματα μπορούν να συμβούν αρκεί… “να γίνεις εσύ η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο.” (M. Gandhi)


Εθελοντές

GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Ηλίας Καρλής

Εθελοντής ανάπτυξης προϊόντος


Ως φοιτητής στο ΕΜΠ, εργαζόμενος ως developer αλλά και μέσα από τη συμμετοχή μου σε εθελοντικές δράσεις όπως το Job Fair Athens, βλέπω απο πρώτο χέρι τη σημασία της αντιμετώπισης κάθε προβλήματος στη ρίζα του. Το GIVMED μας καλεί όλους να γίνουμε μέρος της λύσης ένος από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας μας. Πως θα μπορούσα λοιπόν να αρνηθώ; Είναι τιμή μου που μπορώ και συμμετέχω ενεργα!


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Τέτη Ψαρρού

Εθελόντρια Marketing


Ζώντας στην εποχή της κρίσης, παντού ακούμε για αξεπέραστα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας. Ωστόσο, πάντα ήμουν αισιοδοξη, ότι ο καθένας μας μπορεί να βάλει το λιθαράκι του για να φέρει την αλλαγή. Αυτό το είδα στην πράξη, συμμετέχοντας σε ΜΚΟ, στο Job Fair Athens, στη startup 100mentors. Τώρα, στο GIVMED είμαι πια σίγουρη ότι η κοινότητά μας μπορεί να κάνει ουσιαστική διαφορά στην ζωή χιλιάδων ανθρώπων.


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Σάββας Στοκίδης

iOS developer & Medical Advisor


Ασκώ το ιατρικό λειτούργημα από το 2006. Παράλληλα η αγάπη μου για την τεχνολογία με οδήγησε στη δημιουργία της προγραμματιστικής ομάδας Medidia, που δραστηριοποιείται από το 2011 στο χώρο των iOS εφαρμογών. Οι δυο αυτές συνιστώσες με έφεραν στο GIVMED. Αν η προσπάθεια μας καταστήσει έστω και λίγο την υγεία πιο προσιτή στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη, θα είναι για μας το μεγαλύτερο κέρδος.


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Αντρέας Στοκίδης

Senior iOS developer


Η εμπειρία από την ανάπτυξη πετυχημένων ιατρικών εφαρμογών για iPhone & iPad, μετουσιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, προσφέροντας στην ομάδα της GIVMED. Η αποφοίτηση από το ΕΜΠ το 2011, σήμανε την αρχή ενασχόλησής μου με τον κόσμο της Apple. Το GIVMED έρχεται σε μια δύσκολη περίοδο για να προσφέρει πραγματικά.


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Αλέξανδρος Μεταξάς

Back-end & Android Developer


Hakuna matata είναι το motto μου, αλλά κάθε φορά που κοιτάω γύρω μου, καταλαβαίνω ότι δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα. Γι’αυτό το λόγο, έχει γίνει μέρος του τρόπου ζωής μου, η στήριξη ανθρώπων που χρειάζονται βοήθεια. Είμαι περήφανος που μπορώ μέσα από το GIVMED να συνδυάζω αυτόν τον τρόπο ζωής, με τις γνώσεις μου από τις σπουδές μου στο ΕΜΠ.


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Ορέστης Γιαννακόπουλος

Database & Android Developer


Όταν άκουσα για την ιδέα του GIVMED, συνειδητοποίησα ότι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσω συνανθρώπους μου, είναι εφαρμόζοντας την τεχνολογική εμπειρία και δεξιότητες που κέρδιζω ως ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΕΜΠ. Στόχος μου είναι να συμβάλω στην καταπολέμηση των ανισοτήτων της κοινωνίας μας και μαζί με όλη την ομάδα του GIVMED θα το καταφέρουμε!


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Καλλιόπη Θεοχάρη

Graphic & Digital Designer


Γνωρίζοντας την ομάδα, διαπίστωσα πως το αίσθημα της αλληλοβοήθειας και της προσφοράς, διέπει το χαρακτήρα κάθε μέλους, και το οποίο έγινε ο βασικός άξονας υλοποίησης της εφαρμογής. Έχοντας δουλέψει στο χώρο του design θέλησα, μέσω της οπτικής επικοινωνίας, να βοηθήσω, στην ευαισθητοποίηση του κοινού, για να γίνει ο κόσμος πιο ανθρώπινος. Μέσω του GIVMED.


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Νίκος Φύτρος

Senior Full Stack Engineer, DevOps


Γνώρισα το GIVMED και την ομάδα μέσω του Ηλία. Μόλις μου περιέγραψε τι θέλουν να πετύχουν ήθελα να προσφέρω την εμπειρία και την γνώση που έχω στην υλοποίηση web εφαρμογών για να βοηθήσω στον σκοπό αυτό. Μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση που μπορώ, κάνοντας αυτό που μου αρέσει μέσω της συνεργασίας μου με το GIVMED, να βοηθάω τους συνανθρώπους μου.


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Μαρία Παπουτσή

Εθελόντρια υποστήριξης κοινωφελών φορέων


Μία αιμοδοσία ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι της προσφοράς!Συναντώντας και τους υπόλοιπους της ομάδας δεν δίστασα να τους ακολουθήσω!Μέσα από το GIVMED βοηθάμε και εξελισσόμαστε καθημερινά ως άνθρωποι.Οι γνώσεις μου στις πωλήσεις και στην τεχνολογία μου έδωσε την δυνατότητα να προσφέρω και εγώ.


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Ελένη Τσέρου

Εθελόντρια υποστήριξης κοινωφελών φορέων


Εθελοντισμός για μένα σημαίνει να βοηθάς χωρίς να ζητάς αντάλλαγμα, όχι για να σου ανταποδώσει η ζωή κάποια στιγμή το καλό που κάνεις, αλλά γιατί θες πραγματικά να βοηθήσεις. Στο GIVMED, βρίσκομαι στην Ομάδα της διοργάνωσης των events.


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Μαρία Ζάχαρη

Εθελόντρια Μεταφράστρια


Οι αξίες της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας που πρεσβεύει το GIVMED αποτέλεσαν κίνητρο για μένα. Παρόλο που η ειδικότητά μου στην γλώσσα και μετάφραση δε σχετίζεται με τον τομέα, θεώρησα τιμή να αναλάβω το μεταφραστικό κομμάτι και να βοηθήσω στην επέκταση της οργάνωσης.


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Έλενα Δέδε

Legal Advisor / DPO


H μεγαλύτερη μου χαρά ως δικηγόρος είναι να συνεισφέρω στην προαγωγή των σκοπών μη κερδοσκοπικών οργανισμών και εγχειρημάτων τα οποία θαυμάζω για τον κοινωνικό αντίκτυπο που παράγουν καθημερινά. Ένας τέτοιος οργανισμός είναι και το GIVMED. Ο ρόλος μου ως νομική σύμβουλος του οργανισμού και Υπεύθυνη Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Καν. ΕΕ 679/2016) μου επιτρέπει να συμμετέχω ενεργά στην προώθηση μιας περιβαλλοντικά και ηθικά υπεύθυνης αξιοποιήσης περισσευούμενων φαρμάκων όπως προτείνεται και υλοποιείται από την εφαρμογή του οργανισμού GIVMED.


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Ιωάννα Κοψιδά

Εθελόντρια Φαρμακοποιός


Στο GIVMED ένιωσα οτι ο εθελοντισμός αποκτά σάρκα κ οστά και δεν μένει απλά στη θεωρία. Η ίδεα ότι ένα φάρμακο πηγαίνει στοχευμένα σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη με εκφράζει απόλυτα τόσο σαν επαγγελματία υγείας όσο και σαν άνθρωπο. Αυτος είναι κ ο βασικός λόγος που ήθελα να μπω στην ομάδα του GIVMED και να προσφέρω με χαρά όπως μπορώ!


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Κατερίνα Κατσιμπρή

Εθελόντρια Υποστήριξης Κοινωφελών Φορέων


Πρώτη μου επαφή με τον GIVMED μέσω του προγράμματος εθελοντισμού του ΟΠΑ και ήδη νιώθω περήφανη που συμβάλλω στο ελάχιστο σ’ αυτήν την προσπάθεια. Ως οικονομολόγος, βλέπω τον GΙVMED σαν ένα δίαυλο ζωής που διαπερνά τους νόμους της αγοράς και δίνει αξία στο κάθε φάρμακο που περιμένει σ’ ένα ντουλάπι τη λήξη του. Ως εθελόντρια, τον βλέπω σαν μια ομάδα νέων ανθρώπων με γνώσεις, όρεξη και ιδεές, που φέρνουν χιλιάδες ανθρώπους πιο κοντά σε μια υγιή και φυσιολογική ζωή!


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Μάριος Ζαμπέλης

Εθελοντής υποστήριξης κοινωφελών φορέων


Κάθε άνθρωπος έχει μέσα του την ανάγκη για προσφορά. Όταν έμαθα μέσω φίλων για την πρωτότυπη δράση του GIVMED και την φρεσκάδα της ομάδας, θέλησα κι εγώ να ενισχύσω την προσπάθεια για απόκτηση πρόσβασης στο φάρμακο από κάθε μέλος της κοινωνίας. Τι πιο όμορφο άλλωστε από την ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο;


Συμβουλευτική ομάδα

GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Μαρί Χάλακα

Μέλος Advisory Board


Η Μαρί Χάλακα μιλά Γαλλικά, Αγγλικά, Ισπανικά και Ελληνικά. Κατέχει Baccalaureat (Lettres et Philosophie), σπουδές σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει την επιμόρφωση της με προγράμματα στελεχών. Η επαγγελματική εμπειρία της είναι ευρύτατη σε διάφορους εταιρικούς τομείς: διαπραγματεύτηκε εμπορικά συμβόλαια εισαγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, διετέλεσε Εμπορική Διευθύντρια για 12 χρόνια και εργάστηκε στον τομέα των επενδύσεων στο εξωτερικό. Στις αρχές της σταδιοδρομίας της, ως επιχειρηματίας, ίδρυσε την πρώτη στην Ελλάδα εταιρεία Β2Β για την χονδρική πώληση χαρτικών και αναλωσίμων με εξαγωγές στην Ανατολική Ευρώπη. Σήμερα, είναι Διευθύντρια Ανεύρεσης Πόρων και στρατηγικής ανάπτυξης ΕΚΕ στην ΜΚΟ PRAKSIS. «Ονειρεύομαι την νύχτα και πράττω την μέρα, και για αυτό με μεγάλη περηφάνεια δέχτηκα να συμμετέχω στο advisory board τηςGIVMED για να υποστηρίξω αυτήν την καταπληκτική ομάδα νέων ανθρώπων που οραματίζονται να μοιραστούν την ζωή»


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Βασίλης Δήμος

Μέλος Advisory Board


O Βασίλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Στουτγάρδη, όπου και παρέμεινε μέχρι τα 18. Είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και εντάχθηκε στην ομάδα του Skroutz το 2005, ύστερα από έξι μήνες επιτυχημένης λειτουργίας της μηχανής αναζήτησης, με κύριο σκοπό την εξέλιξή της. Σε συνεργασία με τον Γιώργο Χατζηγεωργίου, ίδρυσαν την εταιρεία Forty Two - την πρώτη εταιρεία Ruby on Rails στην Ελλάδα - που είχε ως αντικείμενο την ανάπτυξη διαδικτυακών υπηρεσιών. Ο Βασίλης έχει πάθος με το web design και μαζί με την ιδρυτική ομάδα συνέβαλε στη δημιουργία της νεότερης έκδοσης του www.skroutz.gr, η οποία προσέφερε μία νέα εμπειρία online αγορών για τους χρήστες. Σήμερα, εκτελεί καθήκοντα Chief Technology Officer και είναι υπεύθυνος για το UX - Frontend κομμάτι της ιστοσελίδας.


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Λύδα Μοντιάνο

Μέλος Advisory Board


​Lyda​ has a corporate background, having held senior position roles for over 30 years, in large companies ​such as​ Eurobank Ergasias SA and Philip Morris International. She now runs Wide Strategy ltd, a London-based boutique consultancy firm specialising in the design and implementation of communications strategies that strengthen brands, engage stakeholders, and improve businesses. Her Graduate Degree is in International Relations, from the London School of Economics. "From the first moment I met GIVMED and their team, they became a source of inspiration for me as they are for many others. GIVMED was created out of a young team’s firm conviction that they can do good; they can practically help people in need; by offering their time and energy and mobilizing others to join their good cause. In a sense, GIVMED reflects how the younger generation can turn the world into a better place and as such, is a sign of optimism about the future."


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Μιχάλης Σωτηράκος

Μέλος Advisory Board


Mike is a serial entrepreneur, impact investor and an engineer by training. After 11 years in academia he branched out into business and has launched a number of companies within a wide range of industries. He is the CEO and co-founder of Launch1000. Mike has extensive experience in converting ideas to ventures and serves at the board of a number of technology and consultancy companies (Non-executive Director and Non-executive Chairman) and is a mentor and investor in a number of start-ups. He advises at board level large blue-chip multinational corporates on intrapreneurship. In his early career Mike served in the corporate world as an engineer and business development manager. He passionately believes that the global economy is ready for a paradigm shift. He is working with a number of start-ups and investors to build a global network of ventures based on the principles of Radical Generosity and #benefitability that will create wealth and at the same time have a profound and positive impact. He is interested to help and invest in ventures that bring hope and maximise opportunity at a big scale. He has been voted in to the Maserati100 list by the Centre of Entrepreneurs: a definitive list of Britain's most successful business leaders actively supporting the next generation of entrepreneurs. He is married and a proud dad of two amazing daughters. In his free time he loves the adrenaline rush injected by windsurfing & crossfit.


GIVMED ομάδα εικόνα, GIVMED teammember

Μάρκος Ολλανδέζος

Μέλος Advisory Board


O Μάρκος Ολλανδέζος γεννήθηκε στην Βραζιλία και είναι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και στη Διαχείριση των Νέων Τεχνολογιών στο ΕΜΠ. Σήμερα, είναι Γενικός Διευθυντής της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας ενώ παράλληλα εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης του Τομέα Οικονομικών της Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας


All rights reserved - Copyrights GIVMED 2017